Senior Projectmanager Digitale Vaardigheid

Startdatum: 04-08-2022
Einddatum: 15-08-2022
Standplaats: Den Haag
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : Ja, maximaal 12 maanden

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

Het programma Digitalisering en Cybercrime zoekt een stevige en ervaren senior projectmanager. Ben jij in staat om met de het projectteam vanuit het Expertisecentrum Cybercrime en Digitale Opsporing, Human Resources Ontwikkeling, Politie Academie, portefeuilles / programma’s Digitaal Opsporen en Digitalisering en Cybercrime, Intelligence, Opsporing en Gebiedsgebonden Politie te zorgen voor digitaal vaardige medewerkers?

De investering in een digitaal vaardige in een structureel innovatieve politie is 1 van de korpsopdrachten in de kaderbrief van 2023. Een doorontwikkeling van de gehele politieorganisatie wordt nu gemaakt in een meerjaren opdracht waarin de politie digitale vaardigheid integraal aanpakt. Flexibel structureel leren en ontwikkelen is noodzakelijk om te voldoen aan de uitdagingen van dit moment.  

Digitaal is normaal. Steeds meer criminaliteit speelt zich af in de online wereld en steeds vaker hebben klassieke delicten een digitaal spoor. Maar we zien ook dat offline en online criminaliteit in elkaar overlopen. Hoe kunnen we als politie organisatie de medewerkers helpen bij deze verandering? Door te zorgen dat iedereen beschikt over up-to-date kennis en vaardigheden. Digitale vaardigheid doen collega’s op met opleidingen, praktijk opdrachten en zelfstudie. En het is aan jou de taak om dit met het projectteam te organiseren voor de 50.000 collega´s in de operatie. Je maakt de menukaarten voor de doelgroepen van de Gebiedsgebonden Politie, de Opsporing en de Intelligence organisatie en na het vaststellen er van maak je samen met de eenheden de implementatieplannen zodat het leeraanbod op de menukaarten ook daadwerkelijk voor de medewerkers kunnen worden gepland en georganiseerd. 


Doelstelling

Het programma Digitalisering en Cybercrime is al lang aan investeren in de bestrijding van cybercrime en gedigitaliseerde criminaliteit en na het opzetten van de regionale cybercrime teams en het versterken van de teams digitale opsporing wordt nu ingezet in het verbrede van de kennis en vaardigheden naar de gehele operatie. Digitaal is van ons allemaal. Het gaat niet alleen om de vaardigheid in het bestrijden van cybercrime, gedigitaliseerde criminaliteit (online fraude) maar ook om de digitale vaardigheid (de digitale geletterdheid, het kunnen omgaan met de digitale middelen, het vertalen van de digitale werkomstandigheden naar het handelen in het eigen werk en de digitale weerbaarheid).

Om deze doelen te realiseren zoeken we een zeer ervaren en door de wol geverfde HRM / implementatie manager die zorgt voor een lange termijn aanpak waarin de digitale vaardigheid projectmatig wordt onderzocht, ontwikkeld, geïmplementeerd, geborgd en geëvalueerd.


Verantwoordelijkheden:

Je bent in staat om vanuit je senior projectleidersrol bij te dragen aan het grotere geheel van het digitaal vaardig maken van de politie organisatie en je zorgt voor de projectmatige aanpak en inzicht en overzicht in de veelheid van initiatieven in verschillende fases voor verschillende doelgroepen. Je speelt in op de kansen en mogelijkheden die zich voordoen om de afgesproken doelen te realiseren. Je stemt af met alle eenheden om de implementatie van de leerinterventies te laten slagen.


Planning

Start publicatie: 04-08-2022
Vragenstellen tot (NVI): 08-08-2022 23:59
Beantwoording vragen: 09-08-2022
Offertes indienen tot: 15-08-2022 23:59
Beoordeling offertes (vanaf): 16-08-2022
Verwachte terugkoppelingsdatum: 24-10-2022


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren