Senior Packager

Startdatum: 08-08-2022
Einddatum: 18-08-2022
Standplaats: Odijk
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : Ja, met maximaal 12 maanden

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

Team WPKA AP

Dit is een zelfsturend team wat applicaties voor diverse projecten binnen de Politie, waarin applicaties worden voorgebracht voor de Windows diverse omgevingen en projecten van de nationale Politie, de specialist houdt zelf de deadlines in de gaten en je bepaalt samen met de andere medewerkers de planning.
Wij verwachten dat de kandidaat in de rol van Senior Packager minimaal 25 applicaties bouwt en dat er 25 applicaties worden getest.


Dienst ICT - Sector Levering
De sector Levering voorziet de politieorganisatie van een betrouwbare en 7 x 24 uurs beschikbare ICT-dienstverlening. Hierbij zorgt de sector voor een effectieve en efficiënte inrichting van deze dienstverlening met een focus op kostenbewustzijn.


Team Servicelijn
Het team Servicelijn is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, inrichten, leveren en de integraliteit van de IV-diensten en -producten. Daarbij borgt het de uniformiteit, kwaliteit en efficiëntie van de diensten en voert, waar afgesproken, operationeel leveranciersmanagement uit over de leveranciers van de specifieke producten en diensten in samenwerking met het team Leveranciersmanagement en Competence Centers. Het team sluit, samen met de Dienst IM, SLA’s af met de klanten over de IV-dienstverlening.


CC Werkplekken en KA
Het Competence Center Werkplekken; KA beheert en vernieuwt de ICT-werkplekken en bijbehorende infrastructuur in opdracht van de servicelijnmanager conform de afspraken hierover met de klanten, zoals vastgelegd in de IDC. Het packagen van het applicatieportfolio van de politie, zodat de applicaties werkend opgeleverd kunnen worden op de nieuwe VCC-omgeving.


Doelstelling

De kandidaat is als specialist verantwoordelijk voor het foutloos opleveren van packages, van minimaal 25 applicaties. Als mede het virtualiseren en/of repackagen van applicaties (MSI/MST) en corporate beschikbaar stellen.

Je werkt Agile en je doet intakes van nieuwe applicaties, het packagen van applicaties, het testen van applicaties en het assisteren bij het in productie plaatsten van applicaties, je bouwt aan applicaties voor meerdere projecten binnen de Politie en enkele ketenpartners.


Verantwoordelijkheden:

Virtualiseren (middels Microsoft App-V 5.x MSIX App Attach) en/of repackagen (middels Wise Package Studio 8/InstallShield AdminStudio) van applicaties volgens strikte richtlijnen, waarbij Virtualisatie de voorkeur geniet. Opleveren van kant en klare SCCM / Ivanti Automation Manager / Ivanti Workspace Manager bouwblokken voor Test, Acceptatie en Produktie omgeving. Technisch testen en documenteren van het opgeleverde werk.


Planning

Start publicatie: 08-08-2022
Vragenstellen tot (NVI): 11-08-2022 11:00
Beantwoording vragen: 11-08-2022
Offertes indienen tot: 18-08-2022 23:59
Beoordeling offertes (vanaf): 19-08-2022
Verwachte terugkoppelingsdatum: 25-10-2022


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren