Senior Communicatie Adviseur

Startdatum: 01-08-2023
Einddatum: 31-07-2026
Standplaats: Utrecht
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : Nee

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

Tegenwoordig draait alles om informatie, ook bij de politie. Dat maakt jouw werk als senior communicatieadviseur bij het Programma Vernieuwend Registreren (PVR) relevant en veelzijdig. Hoe communiceren we intern over ICT? Jij voorziet agenten, rechercheurs, belanghebbende en stakeholders van begrijpelijke informatie over een nieuw politiesysteem dat stapsgewijs opgeleverd wordt door PVR.

Je bent een klankbord voor het management van PVR. Je speelt ook een belangrijke rol in de communicatie over veranderingen binnen PVR. Je achterhaalt wat er precies gaat gebeuren, welke doelgroepen we willen bereiken en welke middelen daarbij passen. Natuurlijk stem je af met de juiste leden van het managementteam. Zo kom je tot een effectieve aanpak van de communicatie. Als rode draad gebruik je de bestaande communicatiestrategie, die bestaat uit de componenten stakeholdermanagement, projectcommunicatie en verandercommunicatie. Je werkt samen met twee medior communicatieadviseurs die ook voor PVR werken. Jij pakt de regie op communicatie, zorgt voor een gevulde backlog en werkt mee aan het behalen van de doelen.


Doelstelling

Beoogd resultaat:

Jij maakt je sterk voor een doordachte implementatie en uitvoering van de communicatiestrategie. Je zorgt voor stakeholdersanalyses, kernboodschappen en vertaalt deze naar middelen. Zo maak je o.a. factsheets, nieuwsberichten, presentaties of een storyboard voor een film. Ook organiseer je (online) events. Jouw doel: agenten, rechercheurs en andere niet-ICT’ers bij de politie op een heldere manier informeren over het nieuwe politiesysteem. Dit resultaat zal in een vemrificatiegesprek specifiek worden toegelicht.


Verantwoordelijkheden:

Jij denkt buiten kaders, ziet kansen en pakt uit jezelf dingen op. Je overziet het bredere speelveld, bent organisatiesensitief en je weet je te bewegen binnen een politiek bestuurlijke omgeving. Je schakelt makkelijke tussen strategie en uitvoering.

Je beschikt over adviesvaardigheden, overtuigingskracht en bent resultaatgericht. Verder ben je een toegankelijk persoon met creatieve ideeën die je vervolgens met jouw organisatievermogen weet om te zetten naar concrete projecten.


Planning

Start publicatie: 24-05-2023
Vragenstellen tot (NVI): 29-05-2023 08:00
Beantwoording vragen: 29-05-2023
Offertes indienen tot: 06-06-2023 23:59
Beoordeling offertes (vanaf): 06-06-2023
Verwachte terugkoppelingsdatum: 16-06-2023


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren