Ontwerper-Cisco – 2 fte

Startdatum: 01-07-2024
Einddatum: 30-06-2027
Standplaats: Driebergen - Rijsenburg
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : nee

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

De Productlijn Routing & Switching is onderdeel van Team Netwerken van de Dienst-ICT. Voor de tijdelijke versterking van dit team tbv project werkzaamheden zoekt de dienst-ICT een Netwerkontwerper met diepgaande kennis van Cisco Enterprise omgevingen.
 


Doelstelling

Team Netwerken is verantwoordelijk voor het beheer (en daarmee ook de ontwikkeling) van alle netwerken security-infrastructuur. Het team doet dit conform de afspraken met de servicelijnmanagers en overige teams binnen de Dienst ICT. Hierbij wordt gewerkt onder centraal vastgestelde architectuur en vanuit een standaard productportfolio.
De Netwerkontwerper Cisco wordt ingezet ten behoeve van migratieprojecten. Verdere details van de voorziene inzet zijn heimelijk en kunnen pas na gunning en een afgeronde screening worden gedeeld met de opdrachtnemer.

De opdracht is afgerond wanneer de migratie van netwerkdiensten zijn voltooid


Verantwoordelijkheden:

De Netwerkontwerper Cisco is met zijn expertise o.a. verantwoordelijk voor het borgen van de uitvoering van het technische beheer en/of ontwikkeling van ICT-componenten en lost problemen op door toepassing van gestandaardiseerde (specialistische) methoden en technieken.
De Netwerkontwerper Cisco van de Productlijn Routing & Switching is daarnaast verantwoordelijk voor het borgen van de uitvoering van het dagelijks beheer van de security componenten die vallen onder de dienstverlening van Team Netwerken.


 


Planning

Start publicatie: 14-05-2024
Vragenstellen tot (NVI): 21-05-2024 08:00
Beantwoording vragen: 21-05-2024
Offertes indienen tot: 24-05-2024 08:00
Beoordeling offertes (vanaf): 24-05-2024
Verwachte terugkoppelingsdatum: 31-07-2024


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren