Senior ICT Specialist Monitoring

Startdatum: 01-08-2023
Einddatum: 31-07-2024
Standplaats: Driebergen
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : Maximaal 2 x 12 maanden

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

Wij zoeken 2 Senior IT Specialisten Beheertooling Monitoring
De indicatieve startdatum is 01-05-2022, maar zoveel eerder als mogelijk, na het positief afronden van de AIVD-A screening.

Als Senior IT Specialist Beheertooling ben je primair bezig met het inregelen en beheren van grip op techniek en business. Je zorgt ervoor dat elke IT-dienst vanuit alle technische facetten optimaal wordt beheerd. Denk hierbij aan monitoring, configuratie beheer en deployment, maar ook probleemanalyse. Je staat vooraan om nieuwe ontwikkelingen in IT-beheer te helpen inregelen. Je schakelt in een hybride omgeving tussen klassiek en agile. Je beheert de beheertooling, dus je faciliteert je collega-beheerders.


Doelstelling

De productlijn Beheertooling-Operations Control Room is verantwoordelijk voor het faciliteren en ondersteunen van de bouw en implementatie van de monitoring van alle componenten van de operationele IT-infrastructuur van de politie. Hieronder valt ook het ontwikkelen, beheren, loggen en analyseren van rapportages van technische problemen. Met haar brede focus op de Dienst-ICT van de politie, is het beheertooling-team een verbindende factor om tot gezamenlijke oplossingen te komen. Dit alles met het doel de operationele systemen van de politie 24/7 beschikbaar te houden voor in totaal zo’n 80.000 eindgebruikers.


Verantwoordelijkheden:

Als Senior IT Specialist Beheertooling sta je midden in je team en ben jij in staat om binnen en buiten je eigen vakgebied adviserend op te treden bij incidenten, problemen, changes en projecten. Je hebt overtuigingskracht, kan presenteren en neemt initiatief.

Vakmatige taken

  • Geven van inzicht in performance van business service d.m.v. monitoring;
  • Sparringpartner van technische, functioneel en tactisch beheerders en dienstenmanagers;
  • Verkennen, ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën die een verbetering of aanvulling zijn voor de functionaliteit van de omgeving;
  • Invulling geven aan Life Cycle Management van de gebruikte producten;
  • Verzorging van kennisoverdracht naar collega’s inzake relevante expertise binnen het eigen vakgebied.
  • Automatiseren van implementaties van nieuwe monitoring wensen.

Leidinggevende taken:  niet van toepassing.


Planning

Start publicatie: 26-05-2023
Vragenstellen tot (NVI): 29-05-2023 08:00
Beantwoording vragen: 29-05-2023
Offertes indienen tot: 09-06-2023 08:00
Beoordeling offertes (vanaf): 09-06-2023
Verwachte terugkoppelingsdatum: 31-08-2023


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren