Senior ICT Specialist Logging as a Service (LaaS)

Startdatum: 01-08-2023
Einddatum: 31-07-2024
Standplaats: 3972NE25 -( Odijkerweg )- Driebergen-Rijsenburg
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : Ja maximaal 12 maanden

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

Wij zoeken een Senior IT Specialisten Beheertooling Logging

De indicatieve startdatum is 01-08-2023, maar zoveel eerder als mogelijk, na het positief afronden van de BO+ screening.

Als Senior IT Specialist Logging ben je primair bezig met het inregelen en beheren van grip op techniek en business. Je zorgt ervoor dat de logging van IT-dienst vanuit alle technische facetten optimaal wordt beheerd. Denk hierbij aan het ontwikkelen en onderhouden van een centrale loggingfaciliteit binnen de politie. Je staat vooraan om nieuwe ontwikkelingen in IT-beheer te helpen inregelen. Je schakelt in een hybride omgeving tussen klassiek en agile. Je beheert de beheertooling, dus je faciliteert je collega-beheerders.


Doelstelling

De productlijn Beheertooling-Operations Control Room (OCR) is verantwoordelijk voor de bouw en implementatie van centrale logging voor alle componenten van de operationele IT-infrastructuur van de politie. Hieronder valt ook het ondersteunen van gebruikers, beheren van het systeem, beveiligen van de logging en analyseren van technische problemen. Met haar brede focus op de Dienst-ICT van de politie, is het beheertooling-team een verbindende factor om tot gezamenlijke oplossingen te komen. Dit alles met het doel de operationele systemen van de politie 24/7 gecontroleerd beschikbaar te houden voor in totaal zo’n 80.000 eindgebruikers.


Verantwoordelijkheden:

Als Senior IT Specialist Logging sta je midden in je team en ben jij in staat om binnen en buiten je eigen vakgebied adviserend op te treden bij incidenten, problemen, changes en projecten. Je hebt overtuigingskracht, kan presenteren en neemt initiatief.

Vakmatige taken

  • Ondersteunen van business service d.m.v. centrale logging;
  • Sparringpartner van technische, functioneel en tactisch beheerders en dienstenmanagers;
  • Verkennen, ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën die een verbetering of aanvulling zijn voor de functionaliteit van de omgeving;
  • Invulling geven aan Life Cycle Management van de gebruikte producten;
  • Verzorging van kennisoverdracht naar collega’s inzake relevante expertise binnen het eigen vakgebied.
  • Automatiseren van capaciteitsmanagement van de centrale logging.

Leidinggevende taken niet van toepassing.


Planning

Start publicatie: 26-05-2023
Vragenstellen tot (NVI): 30-05-2023 08:00
Beantwoording vragen: 30-05-2023
Offertes indienen tot: 09-06-2023 08:00
Beoordeling offertes (vanaf): 09-06-2023
Verwachte terugkoppelingsdatum: 31-07-2023


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren