Netwerk Automation Specialist

Startdatum: 12-05-2022
Einddatum: 26-05-2022
Standplaats: Driebergen
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : Maximaal 12 maanden

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

Binnen cluster Connectiviteit wordt de samenwerking tussen de teams Routing & Switching en Security & Services vergroot, waarbij de verzorging van diensten centraal staan en multidisciplinaire inzetbaarheid van de kandidaat van essentieel belang is. Hierbij is gedegen kennis en ervaring op het gebied van netwerk componenten (routers & switches) en security componenten (Firewalls, LoadBalancers en Proxies) onontbeerlijk. De kandidaat zal binnen deze multidisciplinaire inzet aan de eisen en wensen moeten voldoen en daarnaast op een van deze gebieden aantoonbare specialistische kennis moeten hebben.

De netwerkspecialist is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van producten op het gebied van routing en switching. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat deze producten goed werken. Hierdoor kan een rechercheur zonder problemen belangrijke informatie over veroordeelde criminelen opzoeken in onze database, en heeft het managementteam een soepele verbinding tijdens een videoconference met externe partners. 

Als netwerkspecialist neem je regelmatig deel aan (multidisciplinaire) projecten op het gebied van netwerken. Tijdens deze projecten signaleer- en analyseer je proactief technische en organisatorische knelpunten. Vanuit de praktijk doe je verbetervoorstellen op technisch en procesgebied. Daarnaast coach, adviseer en ondersteun je andere netwerkbeheerders.

Je vindt het geen probleem om deel te nemen aan piketdiensten (stand-by) en changes buiten kantoortijden. Daarnaast vind je het ook geen probleem om bij gelegenheid op een van de meldkamers te werken. 


Doelstelling

Scripts ontwikkelen, implimenteren en onderhouden ten behoeve van Network Automation.


Verantwoordelijkheden:

Als Netwerk Automation Specialist binnen het cluster connectiviteit hou jij je voornamelijk bezig met het automatiseren van de datanetwerken en de bijhorende netwerk infrastructuur bij de Nationale Politie.  Je analyseert workflows en onderzoekt, ontwikkelt en implimenteerd geautomatiseerde scripts. Verder beschik je over een brede kennis van netwerkapparatuur en ben je in staat de diverse routingprotocollen te configureren

Daarnaast:

  • verzorg je, samen met collega’s, het capaciteitsbeheer en ondersteun je het wijzigingsbeheer;
  • draag je zorg voor het optimaliseren van de uitvoering dmv Network Automation;
  • verzorg je de vertaling/ transitie van bestaande PEARL scripts naar PYTHON;
  • ben je onderdeel van (implementatie) projecten;
  • beheer je het netwerkbeheersysteem en verzorg je SLA rapportages;
  • neem je een regie rol richting leveranciers over apparatuur en lijnen.

Planning

Start publicatie: 12-05-2022
Vragenstellen tot (NVI): 16-05-2022 09:00
Beantwoording vragen: 16-05-2022
Offertes indienen tot: 26-05-2022 23:59
Beoordeling offertes (vanaf): 26-05-2022
Verwachte terugkoppelingsdatum: 27-06-2022


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren