IT recruiter

Startdatum: 01-06-2023
Einddatum: 31-05-2024
Standplaats: Nieuwegein
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : Ja optioneel, eerste verlenging 12 maanden, tweede verlenging 12 maanden

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

Als IT recruiter zal je ingezet gaan worden voor de Dienst ICT binnen de politie. Om zorg te dragen voor een optimale behandeling van de (potentiele) sollicitant wordt gebruik gemaakt van een specialistisch recruitmentteam, dat het digitale werkveld binnen en buiten de politie kent en de doelgroep “verstaat”. Dit is een ultiem middel om te komen tot een betere profilering van de politie als interessante potentiele werkgever. Dit team kent de markt, kent de politie en haar behoefte om de digitale vraagstukken in te vullen. Zij zijn in staat vraag en aanbod scherp en snel bij elkaar te brengen. Daarnaast wordt er door dit team nauw samengewerkt met de vacaturehouders; alles in het belang van de optimale candidate-experience.

Je zult hiervoor binnen heel Nederland actief zijn.


Doelstelling

Dit team, dat bestaat uit recruiters en specialistische ondersteuners, is in staat om ook breder te kijken naar de inzetbaarheid van een mogelijk geschikte kandidaat. De werkwijze en het proces zal worden ingericht naar de drie recruitmentthema’s boeien, binden en behouden. Elke fase kent een specialistische aanpak waarbij optimale aandacht centraal staat. Omdat de vraag en het aanbod binnen het brede digitale werkveld de aankomende jaren alleen maar zal toenemen, dienen we volledig in te spelen op het invullen van deze verandering. De inzet van een centraal aangestuurd digitaal recruitmentteam draagt sterk bij aan de groeidoelstelling binnen dit vakgebied.

Het te behalen resultaat voor deze opdracht binnen de gestelde periode is als volgt; je bent verantwoordelijk voor het vacature- en relatiebeheer en adviseert en ondersteunt de vacaturehouder bij de vervulling van de vacatures voor digitaal specialisten tenbehoeve van alle eenheen van de politie.  Je zult minimaal 80 vacatures per 12 maanden invullen.


Verantwoordelijkheden:

Je bent verantwoordelijk voor het vacature- en relatiebeheer en adviseert en ondersteunt de vacaturehouder binnen Dienst ICT bij de vervulling van de vacatures.

Vakmatige taken: 

  • Ontwikkel en onderhoud je een sterke relatie met de vacaturehouders en keyplayers binnen het landelijke digitale domein van de politie.
  • Ben je zeer creatief, IT,digitaal-minded en neem je een goed en betrouwbaar netwerk binnen het digitale externe werkveld mee.
  • Breng je de wervingsbehoefte van de vacaturehouders in kaart en stel je op basis van deze behoeftes accountplannen op.
  • Ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces voor alle landelijke functies binnen het digitale domein.
  • Geef je met veel zorg en aandacht invulling aan de candidate experience.
  • Voer je intake- en adviesgesprekken met vacaturehouders met betrekking tot de werving- en selectieactiviteiten op de digitale vraagstukken.
  • Voer je samen met de vacaturehouder briefselecties uit en neem je deel aan selectiegesprekken.
  • Monitor en voer je de regie op de openstaande vacatures van jouw portefeuille.
  • Voer je arbeidsvoorwaardengesprekken en zorg je voor de administratieve afhandeling waar nodig in dit proces.

Planning

Start publicatie: 16-03-2023
Vragenstellen tot (NVI): 21-03-2023 08:00
Beantwoording vragen: 21-03-2023
Offertes indienen tot: 28-03-2023 08:00
Beoordeling offertes (vanaf): 28-03-2023
Verwachte terugkoppelingsdatum: 31-05-2023


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren