Integratie Engineer

Startdatum: 06-03-2023
Einddatum: 29-02-2024
Standplaats: Utrecht
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : Ja, maximaal 12 maanden

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

Wil je een bijdrage leveren aan de samenleving?  Solliciteer dan bij de politie
Een inbreker op heterdaad pakken. Op tijd een reanimatie starten. Een aanslag voorkomen. Elke seconde die je bij de politie met ICT kunt winnen, is er eentje die zich uitbetaalt op straat. 

Het Productiehuis is verantwoordelijk voor alle software van de politie. Met meer dan honderd DevOps-teams zorgen wij voor de doorontwikkeling en continuïteit van een paar honderd applicaties. Onze systemen worden dagelijks door meer dan 70.000 politiemensen gebruikt. Die willen zo snel mogelijk weten wat er gebeurt, waar het gebeurt, wie het gedaan heeft. Onze systemen geïntegreerd met systemen van onze ketenpartners helpen het werk van de politie agenten te versnellen en te automatiseren.

Een aantal van onze belangrijkste systemen zijn verbonden met ketenpartners. Het berichtenverkeer tussen de politie en deze partners dient op betrouwbare en gestandaardiseerde wijze afgehandeld te worden.

Het Team API Enablers zet zich hiervoor in en vervult daarmee een essentiële rol in de ketensamenwerking en daarmee de veiligheid van Nederland. Ze bieden andere Devops teams een koopelvlak voor het uitwisselen van informatie tussen applicaties.

Team API Enablers is op zoek naar een Integratie Engineer die kennis en ervaring heeft met applicatie integratie producten van Broadcom Layer 7 en de volgende acties kan realiseren:

  • plan opstellen in samenwerking met de solution architecten en ontwerpers ter voorbereiding van een nieuwe ontwikkel, acceptatie en test (OTA) omgeving met dezelfde inrichting als de huidige productie omgeving. Na het opstellen van de plan zal de integratie engineer ook zorgen voor de installatie en implementatie van deze omgeving
  • plan opstellen in samenwerking met devops team leden, om nieuwe koppelingen op een geautomatiseerd, gestandaardiseerd en efficiënte wijze te kunnen realiseren voor intern-intern verkeer en deze plan vervolgens tot implementatie te brengen.

We gaan uit van een doorlooptijd van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging als (een of meer van) de 2 opdrachten niet zijn afgerond.


Doelstelling

Als de bovenstaande twee opdrachten zijn uitgevoerd is de opdracht voltooid.


Verantwoordelijkheden:

Je bent zelf instaat deze opdracht in een tijdlijn uit een te zetten, te prioriteren en de risico’s en afhankelijkheden aan te geven. Je bent zelf instaat om aan te geven aan welke informatie of kennis je behoefte hebt. Netwerken gaat je gemakkelijk af, je bent instaat om zelf binnen de organisatie je zaken te regelen. Als je een opdracht afrondt kan jij je kennis borgen in documentatie en overdragen aan medewerkers binnen onze organisatie.

De volgende vakinhoudelijke taken zijn onderdeel van deze opdracht:

  • Ontwikkelen, installeren, configureren en beheren producten conform de gemaakte afspraken in het Scrum/DevOps-team;
  • Requirements opstellen en implementeren van aansluitingen voor partners;
  • Als lid van het Scrum/DevOps team meewerken bij alle activiteiten binnen het team, zoals het opstellen van userstories en af en toe uitvoeren van dagelijks beheer.

Planning

Start publicatie: 29-11-2022
Vragenstellen tot (NVI): 01-12-2022 14:35
Beantwoording vragen: 01-12-2022
Offertes indienen tot: 09-12-2022 14:00
Beoordeling offertes (vanaf): 09-12-2022
Verwachte terugkoppelingsdatum: 27-02-2023


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren