Fullstack Java Developer Forensische Opsporing

Startdatum: 01-08-2023
Einddatum: 31-07-2024
Standplaats: Odijk
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : 12 maanden

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

De Informatievoorziening (IV) van de Politie is aan sterke verandering onderhevig. Het huidige applicatielandschap wordt gesaneerd en nieuwe ICT systemen en de daaronder liggende processen worden vervangen, aangepast of verbeterd. Het cluster Forensische Opsporing gaat zich bezig houden met de vernieuwing van de informatievoorziening voor het operationeel politie proces in de Forensische Opsporing. Er wordt gewerkt met agile/SCRUM in een dynamische context met veel nieuwe elementen, waardoor een flexibele opstelling, leergierige houding en doorzettersmentaliteit onmisbare persoonskenmerken zijn.


Doelstelling

Het programma Forensische Opsporing heeft als doel naast de ketenuitwisseling met het NFI en het OM ook een viertal legacy applicaties te vervangen door de FO module. Deze FO module sluit aan op het OPP platform van het Programma Vernieuwend Registreren (PVR). In samenwerking met het NFI en OM ontwikkelen we een softwareoplossing, waarbij de forensisch onderzoeker de sporen kan vastleggen bij een plaats delict. Variërend van een woninginbraak, plofkraak tot moord. We willen het aantal systemen waarmee de forensisch onderzoekers werken reduceren. Daarnaast willen we alle aangetroffen monsters en sporen centraal vastleggen die naar een dader leiden. Het systeem dient ook als communicatietool tussen politie, NFI en OM. Een interessante ontwikkeling dus om als developer jouw steentje aan bij te dragen!


Verantwoordelijkheden:

De Full stack developer ontwikkelt applicaties in de FO module op het OPP platform op basis van Typscript applicaties en Cordova plug-ins in de front-end en web services/JEE web applicaties in de backend. De Fullstack developer die wij zoeken voor het team zal de het voortouw nemen voor alle werkzaamheden waar het team voor staat. Daarnaast neemt de developer verantwoordelijkheid voor de (code) kwaliteit en (geautomatiseerd) testen. Je onderneemt initiatieven op deze gebieden en bent in staat mensen op verschillende posities mee te nemen en te overtuigen van jouw ideeën.


Planning

Start publicatie: 15-05-2023
Vragenstellen tot (NVI): 17-05-2023 10:00
Beantwoording vragen: 17-05-2023
Offertes indienen tot: 04-06-2023 23:59
Beoordeling offertes (vanaf): 05-06-2023
Verwachte terugkoppelingsdatum: 05-07-2023


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren