Financieel Controller

Startdatum: 16-06-2022
Einddatum: 27-06-2022
Standplaats: Den Haag
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : Maximaal 12 maanden

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

Als financial controller werk je nauw samen met verschillende portefeuilleteams en stafdirecties. Jij bent het control aanspreekpunt voor meerdere portefeuillehouders en de daarbij behorende (programma)directeuren en projectleiders. Daarbij zorg je dat je weet wat er speelt binnen je aandachtsgebied, wat de financiële impact hiervan is en breng je financiële risico's in beeld. Je informeert en adviseert de budgethouder gevraagd en ongevraagd.

Daarnaast ben je de verbindende schakel tussen de verschillende afdelingen van de Dienst en Directie Financiën voor alle financiële vraagstukken. Je bent medeverantwoordelijk voor het inregelen, het opstellen, de coördinatie en consolidatie van de financiële planning & control producten. Waar nodig stem je de voortgang regelmatig af met de Staf Korpsleiding. 

In verband met de vacaturestop zijn er een aantal lege posities waarop we op dit moment geen controlondersteuning kunnen leveren. Deze situatie is niet langer wenselijk, om deze reden willen een controller inhuren. 


Doelstelling

Als financial controller werk je nauw samen met de verschillende budgethouders. Jij bent het control aanspreekpunt voor meerdere portefeuillehouders/directeuren en de daarbij behorende programmadirecteuren en projectleiders. Daarbij zorg je dat je weet wat er speelt binnen je aandachtsgebied, wat de financiële impact hiervan is en breng je financiële risico's in beeld. Je informeert en adviseert de portefeuillehouder gevraagd en ongevraagd.

Daarnaast ben je de verbindende schakel tussen de verschillende afdelingen van de Dienst en Directie Financiën voor alle financiële vraagstukken. 


Verantwoordelijkheden:

Je bent medeverantwoordelijk voor het inregelen, het opstellen, de coördinatie en consolidatie van de bij een portefeuille behorende financiële planning & control producten. Waar nodig stem je de voortgang regelmatig af met de Staf Korpsleiding. 

 - Inrichting van de ondersteunende functie;

 - Budgetteren, prognotiseren, rapporteren;

 - Coördinatie en consolidatie van de  financiële  planning & control producten;

 - Afstemming met verschillende takken binnen de organisatie.


Planning

Start publicatie: 16-06-2022
Vragenstellen tot (NVI): 21-06-2022 10:00
Beantwoording vragen: 21-06-2022
Offertes indienen tot: 27-06-2022 10:00
Beoordeling offertes (vanaf): 27-06-2022
Verwachte terugkoppelingsdatum: 29-08-2022


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren