Data visualisatie medewerker (Front-end developer) – Multidisciplinair Interventieteam Ondermijning

Startdatum: 05-08-2022
Einddatum: 15-08-2022
Standplaats: Driebergen
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : Maximaal 12 maanden

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

Werken in een DevOps team midden in de business van de Politie. Zij maken in nauwe samenwerking met de analisten en data scientists applicaties die direct meerwaarde hebben voor de hele Politie Organisatie. De werkzaamheden zullen specifiek plaatsvinden voor het Multidiscipilinair Interventie Team (MIT).


Doelstelling

Wij bouwen in het kader van een nationaal programma aan een reeks van applicaties die samen moeten zorgen voor een moderne data analyse / science omgeving. Die omgeving is de basis om het datagedreven werken bij de opsporing en criminaliteitsbestrijding naar het volgende level te brengen. Moderne front - en backends maken data afkomstig uit een modern datawarehouse, voor analisten en rechercheurs beschikbaar. Hierbij staat het, op gebruiksvriendelijkewijze, beschikbaarmake data en data sciende modellen voorop.


Verantwoordelijkheden:

Jij wordt een van de developers die in het project voor de frontends verantwoordelijk is. Je werkt in nauwe samenwerking met een aantal ontwikkelaars en data scientists die deels mee ontwikkelen.

Er is een product owner die de gebruikerswensen voor je op een rij zet en jij helpt meedenken in de juiste oplossingen. Jij vertaald de oplossing naar een gebruiksvriendelijk ontwerp en implementeerd deze vervolgens. In de rol van front-end ontwikkelaar wordt gewerkt in een multidisciplinair DevOps-team, dat werkt volgens de Scrum-werkwijze.


Planning

Start publicatie: 05-08-2022
Vragenstellen tot (NVI): 09-08-2022 12:00
Beantwoording vragen: 09-08-2022
Offertes indienen tot: 15-08-2022 23:59
Beoordeling offertes (vanaf): 16-08-2022
Verwachte terugkoppelingsdatum: 24-10-2022


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren