Casemanager Verkeer & Sensing

Startdatum: 01-08-2023
Einddatum: 31-07-2026
Standplaats: Utrecht
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : Geen

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

Binnen de productielijn Verkeer en Sensing zijn we op zoek naar een casemanager die inhoudelijk onderwerpen kan oppakken die meerdere clusters en/of diensten overstijgen. We zijn op zoek naar een communicator die pro-actief én met enthousiasme grotere uitdagingen aangaat en schakelt met interne klanten/leveranciers en afdelingen.

Hij/zij kan snel schakelen om meerdere actieve onderwerpen te tackelen. Daarnaast heeft hij/zij affiniteit met de ICT, Softwareontwikkeling en de benodigde processen om dit goed in te richten. De teams werken veelal DevOPS, en in elk geval Scrum Agile, en de projecten/taken worden veelal ook zo ingericht. 


Doelstelling

Het inrichten van (delen) van diensten die vanuit de IV organisatie bij de productielijn Verkeer & sensing worden aangeboden. De opdrachten zullen zoveel mogelijk projectmatig ingericht en uitgevoerd worden. Dit zorgt ervoor dat de casemanager ook duidelijk heeft wanneer onderdelen klaar zijn, en kan er vanuit de opdrachtgever eventueel tijdig worden bijgestuurd. 


Verantwoordelijkheden:

​​​​​​Als rechterhand van de Clustermanagers ben je verantwoordelijk voor het inrichten of afronden van een aantal inrichtingsvraagstukken, procesverbeteringen of borgen van beheer van applicaties of diensten.


Planning

Start publicatie: 23-05-2023
Vragenstellen tot (NVI): 25-05-2023 16:00
Beantwoording vragen: 25-05-2023
Offertes indienen tot: 05-06-2023 16:00
Beoordeling offertes (vanaf): 05-06-2023
Verwachte terugkoppelingsdatum: 05-07-2023


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren