Tester Elektronische Handtekeningen

Startdatum: 01-02-2024
Einddatum: 31-01-2029
Standplaats: Zwolle
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : ja 2x 12 maanden

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

De Dienst ICT vertaalt gewenste IV functionaliteiten in robuuste en gecertificeerde ICT-oplossingen. Zij zorgt o.a. voor het onderhoud en de doorontwikkeling van het bestaande applicatieportfolio en voor het ontwikkelen en verwerven van nieuwe ITC-oplossingen. Softwareontwikkelaar ontwikkelen politieapplicaties op basis van samen met de business opgestelde requirements.


Als DevOps medewerker voer je activiteiten uit die bijdragen aan het verbeteren van politieapplicaties. De DevOps medewerker speelt een belangrijke rol binnen een scrumteam in de tot stand brenging van de software. Met als specialiteit testen, zal de medewerker voornamelijk worden ingezet bij het testen van de Elektronische Handtekening die gezet wordt onder bijvoorbeeld Proces Verbalen. 

Van de DevOps medewerker wordt een DevOps-mindset en T-shaped skills verwacht. De focus ligt bij het handmatig en geautomatiseerd testen van software, maar hij/zij neemt ook de product verantwoordelijkheid en pakt andere DevOps taken op wanneer dat nodig is.


Doelstelling

Dat alle soorten van digitaal tekenen voor alle artikelen (handhaving, opsporing en zware criminaliteit. met een goede kwaliteit (testadvies) geïmplementeerd zijn en gebruikt wordt door de basis applicaties die daarvoor binnen de politie aangewezen zijn. Als tester voor je jaarlijks minimaal 22 vrijgavetest uit. 

  • Als DevOps medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de te bereiken resultaten van het DevOps-team;
  • Samen met het teamzorg je ervoor dat de software (component) architectuur en de geldende richtlijnen van het productiehuis van de nationale politie worden bewaakt;
  • Je bent bereidheid om ook taken buiten het primaire gebied van je competentie op te pakken.

Verantwoordelijkheden:

zie doelstelling.


Planning

Start publicatie: 28-11-2023
Vragenstellen tot (NVI): 04-12-2023 10:00
Beantwoording vragen: 05-12-2023
Offertes indienen tot: 12-12-2023 17:00
Beoordeling offertes (vanaf): 14-12-2023
Verwachte terugkoppelingsdatum: 09-01-2024


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren