Medior DevOps engineer Identity Access Management

Startdatum: 01-04-2024
Einddatum: 31-03-2027
Standplaats: Rotterdam
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : nvt

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

Het betreft hier een opdracht met spoed karakter en zal daarom maar 5 dagen worden opengestelt voor inschrijvingen.

Het DevOps-team IAM, als onderdeel van het Productiehuis van de Nationale Politie, is in z’n geheel verantwoordelijk voor het Identity en Access management van de gehele organisatie.

Van het vaststellen van de ware identiteit van onze medewerkers tot aan het geautomatiseerd verzorgen van toegang tot de systemen van de organisatie, team IAM staat vooraan in de ontwikkelingen op dit gebied. Niet alleen op gebied van ICT-systemen, ook fysieke toegang wordt onderdeel van onze dienstverlening.

Resultaat:

Concreet te behalen resultaat betreft het aansluiten van 200 geautomatiseerde applicaties op de IAM systemen. Alle ontwikkeling die daarvoor moet worden uitgevoerd, worden binnen het DevOps-team uitgevoerd.


Doelstelling

De kandidaat werkt zelfstandig en is verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het DevOps team met de nadruk op ontwikkeling.

Resultaat: Concreet te behalen resultaat betreft het aansluiten van 200 geautomatiseerde applicaties op de IAM systemen. Alle ontwikkeling die daarvoor moet worden uitgevoerd, worden binnen het DevOps-team uitgevoerd.

De kandidaat is met deze opdracht zelfstandig verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het DevOps-team met de nadruk op ontwikkeling. Afgebakende resultaten zullen voorafgaand aan de start van deze opdracht worden afgesproken:


Verantwoordelijkheden:

De kandidaat is zelfstandig verantwoordelijk voor de ontwikkeling, installatie en beheer van de IAM-dienstverlening in brede betekenis. De kandidaat beschikt over een visie en houding die de doelstelling overstijgt. Wanneer wenselijk treedt de kandidaat proactief buiten de ontwikkelaarsrol en adviseert de overige disciplines.

Met deze opdracht realisaeer je de doorontwikkeling, installatie en beheer van IAM-dienstverlening in brede betekenis.


Planning

Start publicatie: 22-02-2024
Vragenstellen tot (NVI): 23-02-2024 22:00
Beantwoording vragen: 26-02-2024
Offertes indienen tot: 29-02-2024 10:00
Beoordeling offertes (vanaf): 01-03-2024
Verwachte terugkoppelingsdatum: 15-03-2024


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren