Back-end ontwikkelaar

Startdatum: 01-09-2024
Einddatum: 31-08-2025
Standplaats: Apeldoorn
Uren per week: 36
Optie tot verlenging : 2 x 12 maanden

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

De Politieacademie is het opleidings- en kenniscentrum voor de Nederlandse politie waar competentiegericht onderwijs, kennis en het politiewerkveld samenkomen. Van de Politieacademie (PA) wordt verwacht op optimale wijze te voorzien in de onderwijsvraag van de politie en derden.
Binnen de Politieacademie zijn wij op zoek naar ervaren fullstack developers voor de herbouw en doorontwikkeling van ons serious gameplatform profchecks.
Profchecks helpt het onderwijs en de operatie om makkelijk, snel en op een uitdagende manier snel je juridische kennis up-to-date te houden. De Profchecks worden op diverse thema’s en voor verschillende functies ontwikkeld met professionals uit het veld.
Het platform is verouderd en niet meer anno 2023. Door o.a. de komst van de nieuwe wetgeving (modernisering wetboek van strafvordering) wil de Politieacademie het platform een nieuwe leven inblazen en met moderne technologie herbouwen.

Meer informatie: https://www.politieacademie.nl/profcheck


Doelstelling

Als expert op het gebied van back end ontwikkeling voer je een opdracht uit voor het cluster kennis, onderzoek en onderwijs (KOO).
Het nieuwe team Profchecks zal de focus hebben op de herbouw van het profchecks platform.
Het team zal hierbij samenwerken o.a. met het huidige devops team en team virtueel trainen.

Jij brengt als expert unieke kennis en ervaring in om de opdracht, welke een heimelijk karakter heeft, tot een succesvol einde te brengen. Meer informatie kan in het verificatiegesprek worden toegelicht. 


Verantwoordelijkheden:

- Binnen een scrum team ben je als zelfstandige verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het profchecksplatform
- Het analyseren en (mede-)ontwerpen van technische oplossingen op basis van user stories en features (epics)
- Je draagt bij aan nieuwe architecturele- en softwarematige oplossingen. Hierbij ben je in staat out of the box te denken, en ideeën om te zetten in duurzaam werkende oplossingen;
- Als Full Stack ontwikkelaar ben je dus mede verantwoordelijk voor het hele proces van specificering tot uitrol van de software in productie


Planning

Start publicatie: 08-07-2024
Vragenstellen tot (NVI): 10-07-2024 12:00
Beantwoording vragen: 11-07-2024
Offertes indienen tot: 18-07-2024 12:00
Beoordeling offertes (vanaf): 22-07-2024
Verwachte terugkoppelingsdatum: 22-08-2024


Meer informatie en offerte uit brengen is mogelijk nadat u bent toegelaten als leverancier.

Om een verzoek tot toelating tot één of meerdere categorieën te kunnen indienen, dient u zich eerst éénmalig te registreren.

Registreren